Tuesday, March 03, 2009

This is just sooo cute!!!

I first saw this at Butterflutter's blog. Of course, saya ada itchy fingers, so saya pun click click lah ke website yang buat benda ni. I wanted to play around with the background colors and the people colors but I have not prepared dinner (and the family sudah merungut kelaparan) so I just used the default colors: white on black.



Pyzam Family Sticker Toy
Get your own Family Sticker Maker & MySpace Layouts.



Comel kan? :) Terrer lah orang (or orang-orang?) yang buat benda ni.

7 comments:

Anonymous said...

not bad, and it's fun too

butterflutter said...

Cuma mama/ibu nya tu sexy skit lah kan :-) Ala...itu kucing tomei

I actually nak tukar my blog layout tau, byk yg menarik but tak kesempatan. Takde masa lah nak godek2.

ery kumagai said...

cute.
but misha & harry nampak sama.
apsal tak bg nama sally. (singkatan salimah nama betul nya)
dan..adakah harry singkatan suhairi?
hwahahahahaa...

mama pasha said...

agreee.. very cute laahh.. diah pon nak buat satu laahh.. hihihi..

elisataufik said...

yeah i saw it too, tapi tak sempat nak main2 lagi (dok sibuk main benda lain.. eheheh)

famyGirl said...

screw: yup yup

bf: hee hee, bila lagi nak sexy? ;)
i ada gak terpikir nak tukar layout but since tak reti, dan juga takde masa, maka dikuburkan sahaja niat itu

ery: hahaha, Misha tu sebenarnya singkatan utk Princess Misha, and we had her first before Harry. Harry tu sebenarnya singkatan untuk Harry P0rter. :)

diah: kan? kan? i teruja bila jumpa bebenda comel seperti ini

elisa: main apa agaknya tu?

atiza said...

cute nya

 

Copyright © Scrapbooks and More 2013 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.